Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

di
diemenees - 12-09-2012 12:45:22
Auto & Vervoer

Ov-chipkaart

Dat je daar nu pas achterkomt getuigt niet van veel kennis van de wereld. ook op dit forum is dit al 20+ x aan de orde gesteld.
in deze wereld zijn er inmiddels zeker 1000en ov-bedrijven/systemen die met zo'n soort kaart werken-de kosten varieren van gratis tot boven de 10€. soms gelden ze maar 3 jaar, meest 5, soms onbeperkt-al moet je dat niet geloven-dwz tot herroepen-en dat is maar afwachten.
als je nou ff doordenkt in de richting van de vijand: die 7,50 is er ook om te voorkomen dat mensen voor niks gaan reizen. nu is het al mogelijk hele langebusreizen te maken die meer kosten als 7,50 door met 0 in te checken en dan die kaart weg te gooien. je kan tot 4€ in de min komen-en met nog meer bij hele lange dus dure reizen.
nou mag jij een systeem bedenken (en niet gewoon roepen dat jij nooit zo ver gaat) dat dit kan voorkomen.