Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 12-09-2012 23:50:22
Computers & Telefonie

Website kassa is vernieuwd. maar is dat een succes?

Of het een verbetering is ten opzichte van de oude kassa weet ik niet. ken dat niet zo. als ik het vergelijk met radar, dan wordt ik hier blij. radar doet me zeer aan de ogen, dat valt hier toch wel een stuk mee.

ik zag ergens dat die duimpjes af waren geschaft? ben ik blij mee, dat was me teveel gekleuter, en indertijd ook een reden om me hier niet aan te melden. heb het op een ander forum ook gezien, krijg je een negatieve beoordeling, niet vanwege de inhoud van de post, maar omdat iemand gewoon een pesthekel aan je heeft. dat schiet dus niet op.

ik moet zeggen dat het wel een beetje een zoekplaatje is hier zo. alleen al het vinden van de knop 'registeren' was een flinke zoektocht. naja, het is gelukt, maar ik denk dat er toch nog wel een hoop voor verbetering vatbaar is.