Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 12-09-2012 23:52:19
Computers & Telefonie

Virusbescherming

@magda, programma's kun je altijd maar het beste rechtstreeks van de site van de ontwerpers downloaden, dus altijd goed opletten als je na zoeken het overzicht van sites ziet. de site die ik je via de link gaf linkt altijd door naar de site van de ontwerpers. wat betreft mbam is mij ook niet duidelijk dat je realtime bescherming hebt met de free versie. voel je je er niet zeker over dan zou je hem kunnen un-installen/verwijderen en opnieuw de gratis versie downloaden en installeren. je weet naar ik aanneem dat je voordat je ermee gaat scannen het programma altijd eerst moet updaten en het is verstandig om dat updaten zeker eens per week te doen (als dat niet automatisch gaat) opdat je de laatste virusdefinities hebt mocht je pc besmet raken want dan werkt het updaten vaak niet meer.
in programma's kun je zelf in de regel automatisch of handmatig updaten aanvinken en of er automatisch gescand moet worden. op de site van de makers staat daarover meestal wel een uitleg.

vr.gr.