Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 13-09-2012 21:19:22
Computers & Telefonie

Waarom

Toolboy schreef op donderdag 13 sep 2012, 19:01: omdat er hier puntenscoorders actief zijn (egotrippers) is deze site niet meer ok.
achh kom op zeg dit is een redelijk forum, edoch de punten zijn consumentenverlakkerij.
ik lees veel antwoorden die met punten worden beloond die totale onzin zijn ,maar kuddevolk ziet als eerste de puntenscoorders en verder niks nada niks

de puntentelling, de sterren en de toekenning van andere onderscheidingen (expert van de ...) op deze site vind ik zo af en toe ook behoorlijk irritant, meer nog dan een hier en daar wat zwakkere vormgeving. teveel beloond geroep en getoeter en te weinig wol is hier in meer of mindere mate het gevolg van, vermoed ik.
ondanks het hier gehanteerde puntensysteem vind ik dit wel een geweldig nuttig forum, waar veel mensen baat bij (kunnen) hebben, door de combinatie van vraag en antwoord. op een goed onderbouwde vraag is er meestal vrij snel ook wel een serieus en goed antwoord.
volgens mij is dit een van de beste en snelste sites in zijn soort, ook al duurt het mede hierdoor soms wel een paar seconden voordat de site i.v.m. de drukte kan reageren op een muisklik.