Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 13-09-2012 21:41:57
Computers & Telefonie

Website kassa is vernieuwd. maar is dat een succes?

Edrick3 schreef op donderdag 13 sep 2012, 17:45: is peedee een lid van de redactie?

hallo edrick3,

nee hoor ik ben geen lid van de redactie, maar gewoon een reaguurder hier op de site.

in plaats van direct te roeptoeteren dat ik de vernieuwing helemaal niets vind, bedacht ik me dat het aardig zou zijn om eens de mening van anderen te vragen. kijken of het een beetje aansluit met mijn gedachten.

zoals je uit mijn vraagstelling zou kunnen afleiden, ben ik niet gelukkig met het lettertype voor de koppen, dat ook in de reageerbuttons en de namen van de reaguurders gebruikt wordt. ook de kleurstelling (he, is dit de site van de ns?) en de banners met contrastloze letters erin, storen mij bijzonder.

gelukkig zie ik dit dit topic (en in het andere over dit onderwerp) dat velen het met mij eens zijn.

zullen/kunnen we een petitie starten om een goed bruikbare en leesbare website te verlangen? nu de pvda bijna verkiezingswinnaar is moet dat toch haalbaar zijn.