Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 13-09-2012 23:48:35
Computers & Telefonie

Waarom

Gsm schreef op donderdag 13 sep 2012, 22:44:
bovenstaande is nu precies wat mij op deze site soms ergert. het gaat te vaak om de punten en niet om de inhoud. de hele puntentelling is wat mij betreft oninteressant en onrealistisch.

het is maar hoe je het bekijkt. jij reageert nu 3 keer achter elkaar op een ander. in principe had je dat ook in 1 post kunnen doen. maakt dat jou dan een puntenjager, of kies je gewoon voor een makkelijke manier om te reageren.

goed, er zijn anderen die er wel opvallende maniertjes op na houden. daar is het wel duidelijk wat het doel is, maar ik denk dat de meesten er echt niet op letten. je moet het gewoon met een korreltje zout nemen. top antwoorden slaan de meeste tijd ook helemaal nergens op. het hele systeem zou beter afgeschaft kunnen worden, maar het is nu ook weer niet iets om je druk over te maken.