Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 14-09-2012 13:29:53
Computers & Telefonie

Waarom

Edrick3 schreef op vrijdag 14 sep 2012, 12:50: @@@,

toch nog maar even een reactie.
vraagsteller heeft het over de veranderingen op deze site.
waarom er nu (weer) gediscussieerd wordt over de puntentelling? dat is een heel ander onderwerp en doet hier niet ter zake en is dus off topic.
wellicht is de aanleiding dat ik aangegeven heb dat ook de puntentelling veranderd was (er stonden weer duimpjes vermeld). dit is ondertussen aangepast.
tevens heb ik aangegeven dat een gegeven topantwoord niet (meer) zichtbaar is op de site. dat betreft dus een verandering. wat is het nut van de mogelijkheid van het wel kunnen aanklikken van 'dit is een topantwoord' als dat niet zichtbaar is op de site?

met vr.gr.


als we zo gaan beginnen.

vraag gesteld kan door niemand hier beantwoord worden, dus had niet gesteld hoeven worden. verder is het slechts een opmerking om een ongenoegen te uiten.

aangezien het geen topic is kan je ook niet off topic gaan. als dat wel zo zou zijn ben jij de eerste die er mee begint, dus de laatste die er iets van mag zeggen.