Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 14-09-2012 15:14:52
Computers & Telefonie

Waarom

Trotsevader schreef op vrijdag 14 sep 2012, 14:59: willen jullie nu eens kappen met die kritiek. onze 13-jarige zoon philip-stijn die deze site vorig weekend voor kassa heeft aangepast wordt er helemaal depressief van. en hij heeft het nog gratis gedaan ook, nou ja een boekenbon van 20 euro dan. hij is er heel trots op en ik ook.

we willen allemaal wel geld inzamelen en extra bieden in cash om hem die zooi hier weer terug te laten zetten in wat het eerder was, al was dat ook niet jevanhet van die 16 jarige destijds ;-)
kinderen van 13 moeten eerst hun school maar eens af maken voor ze met serieuze zaken gaan zitten spelen..........
dan lopen ze in elk geval ook niet het risico op depressies als volwassen hun kinderwerk niet op prijs stellen, bovendien ben jij zelf degene die je kind aan zulke dingen bloot stelt lijkt me!