Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 14-09-2012 16:08:28
Computers & Telefonie

Waarom

Tenormin schreef op vrijdag 14 sep 2012, 15:43: heb exact hetzelfde probleem met dat getuur op het scherm, stacey. en ik ben pas 72, hoe moeten de "echte oudjes" dit gaan oplossen..

dat het voor oudjes een probleem mag zijn lijkt me duidelijk, maar ik ben zo oud nog laaaaang niet en ik heb er met goed stel ogen ook probleem mee dus ligt zeker niet aan de leefijd ( komt met gebreken ;-)
volgens mij is het overgrote deel van de (vaste) forum gebruikers hier overigens ook de jongste niet meer dus vind het erg asociaal van kassa hun eigen ( vaste) forumleden zo te benadelen in een poging jeugdig(er) publiek aan te trekken, want daar lijkt het beetje op nu.
maar als de doelgroep hier 13 jarigen wordt wat redactie betreft heb ik hier ook niets meer te zoeken want die tijd had ik al laaang geleden toch al wel gehad ;-)