Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 15-09-2012 04:19:36
Computers & Telefonie

Website kassa is vernieuwd. maar is dat een succes?

Winterman schreef op zaterdag 15 sep 2012, 01:20: dearagain schreef op vrijdag 14 sep 2012, 14:06: ik zie overigens dat de abnormale grote "quoteknop" nog steeds niet tot een normaal formaat is teruggeschroefd. de knoppen "preview" en "reageer" zijn een goed voorbeeld, hoe het wel moet en kan. overigens zou je de kleur van de twee laatstgenoemde knoppen licht rood kunnen maken, dan worden de zwarte letters van de woorden duidelijker zichtbaar en dat is wel zo makkelijk.

misschien moet jij je ogen of het medium waarop je de site bezoekt even na laten kijken. preview en reageer zijn groter dan quote en en ze hebben witte letters.hm.. hier toch echt niet.. ie9 laat preview en reageer klein zien (nu overigens paars met zwarte letters en een witte >, ik dacht dat ze daarnet een witte achtergrond hadden?) maar aurora (zeg maar firefox 17) doet het inderdaad anders: daar alle blokken paars (preview/reageer/quote). daar een iets klassieker / minder schreeuwerig font (ook in de preview/reageer buttons b.v.,maar zeker de headers met de namen van de reageerders)..

oops... mijn fout - dit was geen eerlijke test.. aurora was een stuk minder onleesbaar omdat de noscript plugin standaard ook de fantasierijke fonts negeert.. zodra je die wel toestaat is de ellende gelijk aan ie...

het enige verschil dat ik zo snel zie is dat in aurora/ff de "preview" button grijs is (wat op mij als inactief overkomt).. maar hij blijkt wel te werken..

maar goed - deze veranderingen zijn imo niet serieus te nemen, daar heeft iemand even snel naar gekeken met als opdracht om e.e.a. voor een koopje wat op te leuken ofzo.. snelheid. leesbaarheid, functionaliteit/werkbaarheid, toch wel redelijk belangrijke zaken, daar is totaal niet naar gekeken.. zulke dingen kom je wel vaker tegen als er opeens "van hogerhand" per gisteren een nieuwe huisstijl in alles doorgedrukt moet worden..

maar ok.. denk dat ik me maar een maandje terugtrek ofzo... dit werkt voor mij niet.. en dat komt niet eens omdat het qua grootte nauwelijks leesbaar is (en ben net een paar maanden aan een leesbril gewend; heb gelukkig nog wat sterkere van de kruidvat liggen..) - de hele site is niet een goed doordacht deel.

gosh - wat had ik deze site graag als usability test gehad van te voren.. maar ja.. dus niet..