Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 17-09-2012 12:02:39
Huishouden & Energie

Aanschaf bauknecht-apparatuur aan te raden?

Marianne40 schreef op maandag 24 jul 2006, 14:46: binnenkort zal ik mijn eerste keuken aanschaffen. ik heb al diverse apparatuur uit de bauknechtgids bekeken en het merk (en design) spreekt mij erg aan. ik vraag me alleen af of bauknecht wel een goed merk is. kan iemand mij dat vertellen?

jammer genoeg heb ik bij mijn keuze voor inbouwapparatuur in mijn nieuwe keuken in 2009 onvoldoende aandacht besteed aan mogelijke kwaliteitsverschillen tussen a-merk inbouwapparatuur.

ik heb gekozen voor een vaatwasser, koelkast, oven en combi magnatron van bauknecht en kreeg hierdoor "gratis" 5 jaar garantie. de eerste twee jaar heb ik zowel voor de vaatwasser (1 keer) als de oven (3 keer) als de combi-magnetron (1 keer) een beroep moeten doen op de service van baukecht/wihrlpool. ervaring: relatief lang wachten op een monteur, moeilijk om een afspraak te plannen op een dagdeel (dus hele dagen vrij nemen!).

na 3 jaar ging de vaatwasser voor de tweede keer stuk. omdat ik 5 jaar garantie had hoefde ik slechts € 54 voorrijkosten te betalen. (wel een ochtend vrij moeten nemen). zonder aanvullende garantie was de rekening haast € 200 geweest...

bauknecht is volgens mij zeker geen kwaliteitsmerk waar je jaren lang gebruik kan maken zonder storingen. ik zal dus nooit meer voor bauknecht kiezen of dit merk aanraden.