Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 17-09-2012 15:35:50
Geldzaken & Recht

Aanvraag huurtoeslag/zorgtoeslag

Traporgel schreef op maandag 17 sep 2012, 15:12: u krijgt - zo schreef u zelluf - met terugwerkende kracht de huurtoeslag.

tot op heden doet u het zonder huurtoeslag, dus u zult niet verrekken van de honger.

dus, waarom besteed u zoveel energie aan iets waarvan u al zwart op wit hebt ontvangen dat de toeslag toegekend is.

zou het niet beter zijn, als u eens een lekkere lange wandeling gaat maken op een winderige dag? daar knapt u van op. en misschien komt u ook nog leuke, lieve honden tegen.

krijg de indruk dat lionking bijna een afschrift van iemand bankrekening wil zien, want de vraag staat nu ook bij tros radar, ook al "een beetje" dwingend. 'k zou ook niet meer weten wat er aan toe te voegen valt. 't word toegewezen, de door de belangdienst gevraagde handtekeningen zullen best wel op de post zijn gegaan, dus gewoon afwachten. krijg je in een klap best een hoop geld, met de terugwerkende kracht.