Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 19-09-2012 02:24:29
Geldzaken & Recht

Koningshuis

Het interesseert me niet hoe en op welke gronden een discussie wordt gestart. het onderwerp is het koningshuis. en een giga meerderheid van de mensen willen het zou houden. dat mag en ik heb nooit iets tegen de personen die het koningshuis bemannen of bevrouwen. echter het wel bizar anno nu, dat als koninklijk sperma een eicel bevrucht en je geboren wordt als prins of prinses en daardoor je bij wet een automatische afwijking bent je gehele leven en altijd niets mag vinden en vooral niet mag leven.

stel je wenst topless te zijn en opdat je blijkbaar door god gezonden bent mag de wereld je tieten niet zien er constant parasieten om je heen die geld willen maken ten koste van eigenlijk alles.

en iedereen vind het walgelijk maar volgt dit het toch en het verkoopt. snap 1 ding werkelijk niet. dat deze gelukkig geboren leden dit zelf blijkbaar willen en geen eigen keuze meer denken te hebben.

je kunt gewoon kiezen voor rust in rijkdom als je het zo wenst.