Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 19-09-2012 13:34:31
Geldzaken & Recht

Privacy

Tenormin schreef op maandag 17 sep 2012, 15:02: natuurmens, vind het niet meer dan normaal dat, als je uitkeringen aanvraagt, je ook met je inkomsten gegevens moet komen. en spaargeld. tot een bepaald bedrag mag je gewoon spaargeld hebben. dat je stelt dat ze miljonairs minder vragen is logisch, die komen normaliter niet vragen voor zorg-of huurtoeslag of wat voor toeslagen dan ook. vind het in ieder geval logischer dat er strenger naar gekeken gaat worden want in het verleden (en ook nu nog) krijgen veel mensen een uitkering die daar geen recht op hebben. wat kan het jou schelen als je moet laten zien waar je uitgaven heengaan; je hebt toch niets te verbergen, anders vraag je immers niet om bijstand in enige vorm dan ook? persoonlijk mogen ze alles van me weten, behalve mijn pincode dan;-)

ik maak hier ook geen bezwaar tegen, maar het gaat mij er om moet de instantie zie waar ik mijn geld aan uitgeef door mijn pin gedrag te controleren. ik begrijp dat ik gegevens moet verstrekken maar ze vragen ook de pin uitgaven. om een voorbeeld te nomen ik ga naar een publieke vrouw toe? (omdat ik beperking heb ben ik wel voornamelijk op de pin aangewezen. moeten ze zien hoeveel drank ik koop waar ik wat koop. ik vind dit te ver gaan als ik saldo afschrift geef zien hoeveel er bij geschreven is dat kan ik verantwoorden door dat betreffende afschrift te laten zien. we hebben tegenwoordig niet over een afschrift maar over een stuk of 10 afschriften.

ik en velen andere met mij vinden dit te ver gaan en vragen dus niet waar men recht op heeft bovendien worden de aanvragen hierdoor zo ingewikkeld terwijl de inkomen al is erf stelling via een toets door de instantie is op te vragen omdat zij toegang hebben tot de belastingdienst dus weten me zorg, huur toeslagen en de helen reutemeteut al voor ik het aanlever.