Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 21-09-2012 12:45:19
Geldzaken & Recht

Privacy

Tenormin schreef op woensdag 19 sep 2012, 14:51: jolijn nr.2 schreef op woensdag 19 sep 2012, 14:43: natuurmens schreef op woensdag 19 sep 2012, 13:55: verder wil ik nog een punt aandragen, mensen gaan steeds meer met contanten werken. laten we wel zijn iedereen de fraudeert doet dit niet via de bank maar contant.
pin zo weinig mogelijk, als je problemen hebt met het inzien in je bestedingspatroon (btw dat is niet de achterliggende gedachte van die bankafschriften), maar betaal contant.


ja, maar als je telkens contant opneemt staat dat toch ook op je afschrift. het enige is dat men niet kan zien waar je het aan uitgeeft. dus als je "teveel cash" opneemt, komen er toch ook vervolgvragen?
dat is toch juist waar ts mee zit? dat men kan zien waar het aan uit gegeven wordt?
wat ie teveel cash?
je kunt niet meer cash opnemen dan er binnenkomt.