Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 21-09-2012 22:22:59
Computers & Telefonie

Inloggen lukt niet

Nou, ik heb dus ook maar even gelezen en waar het de software betreft zit je er dus gruwelijk naast. de software beveiligt helemaal geen inloggegevens in het algemeen.

het programma
- verifieert dat je daadwerkelijk met de website van de bank verbonden bent.
- als die connectie geverifieerd is, wordt communicatie tussen de bank en jou afgesloten, zodat niemand meer op die connectie kan meeliften
- programma creƫert een tunnel voor veilige communicatie, zodat zelfs al zal je malware op je computer hebben, deze toch niet bij je inloggegevns kan komen

http://www.trusteer.com/support/en/about-rapport">trusteer faq

het is dus al niet wat ing stelt dat het is. een tool om virussen te verwijderen.

het is heel goed mogelijk dat, omdat jij die website hebt aangemeld, trusteer dit verifieert en dus niet de juiste response krijgt, omdat die website dus niet de ing is en jou dus vervolgens blokkeert.

nog meer goed nieuws. trusteer is een israelisch bedrijf. belangrijkste investeerder is shlomo kramer, mede oprichter van check point software, het bedrijf dat zone alarm op de markt brengt. als dat nu betekent dat het zich net zo in je systeem graaft als zone alarm wens ik je veel sterkte bij het verwijderen.