Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 22-09-2012 03:07:59
Geldzaken & Recht

Koningshuis

Zoals zo vaak met discussies hier verzand het hier weer in strijd dit ik niet wil. en nogmaals kan en ken en wil niet over personen oordelen, maar het fenomeen koningshuis mag niet meer gelden anno nu.

we hebben wet openbaar bestuur maar rtl4 mag dit niet gebruiken voor nieuws over de begroting van onze geliefde familie. in onze grondwet staat dat ze die taak hebben en dat ze zich nooit kunnen/hoeven te verdedigen. een vrijbrief dus en die status is misbruikt in het verleden. hoe erg mogen wij pas weten als nette burger over 50 jaar,want dan zijn archieven openbaar . dat onze kroonprins wa een dodelijk ongeluk heeft veroorzaakt met een door ons betaalde bolide bij muenchen op de autobahn begin jaren 70 dat mogen we pas weten in 2023.tot zolang gaat wat er is gebeurt de doofpot in en duitsland deed mee. het nare is dat destijds ook het journaal berichtte dat de prins bij een ongeval betrokken was echter direct daarna zwegen alle media.ook de dagen erna geen krant of nieuwszender meer. ik had het domme pech toevallig via mijn autoradio mee te luisteren met de bayrische rundfunk die ter plekke waren . en het was openbaar en in de ether onze wa heeft door 190 te rijden een ongeluk veroorzaakt. zat 1 vrouw bij hem in de auto en het dodelijke slachtoffer was een vrouw op leeftijd. meer informatie was er niet .