Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 22-09-2012 23:11:38
Computers & Telefonie

Inloggen lukt niet

Hcroij

klopt, probleem nog steeds...

en het lastige is: het is een poolse website, en ik ga deze week naar polen; via die website heb ik nu juist contact met vele kennissen daar....dus de laptop gaat wel mee (voor zakelijke werkzaamheden) maar juist voor die contacten kan ik 'm dan niet gebruiken, da's dus heel onhandig en zeer ergerlijk

wat je zei over die vm machine en logger: ook al zou ik dan al onderweg zijn dan nog zou ik blij zijn met iedere hulp !! ik heb nl. heel erg veel contacten in polen en ik kom daar best wel vaker, dus als het probleem opgelost kan worden dan ben ik daar sowieso en zeker heel erg mee geholpen (en heel erg blij:) )

voor de veiligheid heb ik binnen vista voor back-up gekozen naar een externe hd (maar dat lijkt me qua gb weinig...) maar tegelijkertijd heb ik de emails, documenten en favorieten apart ook nog eens gekopiƫerd naar die hd (vond op internet een simpele hulp voor de pop3 mails, daar waar het in xp dbx was was het hier iets van eml of zo; was vrij eenvoudig)

que register: via via kan ik bij terugkomst uit polen misschien aan iemand hulp vragen: wat zou zo iemand dan moeten zoeken/deleten ? is in het register alles van trusteer makkelijk te vinden, kan dat zonder schade gedelete worden?

kortom: als je deze week iets met die vm/logger weet te vinden: graag ! en info over register: welkom !

bij voorbaat dank