Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 25-09-2012 09:33:47
Computers & Telefonie

Norton logo verdwenen

Ik denk niet dat hij de snelkoppeling bedoeld, want bij de installatie van norton krijg je een pictogram op je bureaublad van ik meende iets van download manager, dat is een pictogram van de installatie en als je later weer wilt updaten dan kun je die weer gebruiken, maar verder heb je er eigenlijk niks aan, dus als je die bedoeld zou ik dat maar gauw vergeten.
een evt snelkoppeling van het programma kun je vinden via start, alle programma's en dan norton opzoeken en het logo kopieeren naar je bureaublad, maar die staat ook wel in je taakbalk.

nog even de eerste reaktie, daar kun je natuurlijk niks mee, maar dat mensen nu nog steeds roepen dat norton een te zwaar programma's is, dat is een fabeltje.
zeker 4 - 5 jaar geleden is norton een andere weg ingeslagen en heeft een programma ontwikkeld dat amper een belasting voor je systeem is, dat blijkt uit mijn eigen praktijkervaring en de testen en gegevens op internet.
ik heb het vroeger gebruikt en was het hopeloos zwaar, maar heb het er nu weer een paar jaar en het werkt geweldig, maar goed, sommige dingen krijg je niet uit de mensen hun hoofd, terwijl ze het in de praktijk niet weten....