Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 25-09-2012 12:24:24
Computers & Telefonie

Thh products betrouwbaar?

Een iphone-clone mag niet verkocht worden op de nederlandse markt. dit omdat het teveel op een iphone lijkt. en in nederland zijn amerikaanse kopierechten wel van kracht.

bij chinese clone-telefoons is de software en hardware beneden peil voor nederlandse standaarden. ook kan de straling en frequenties zeer verschillen met in nederland geteste toestellen! toestellen worden namelijk niet getest onder europese voorwaarden.

bij problemen met het toestel ben je op jezelf aangewezen. het toestel wordt bij geen enkele telecomprovider ondersteund. het toestel zal niet in nederland gerepareerd kunnen worden. hou daar rekening mee!

thhproducts maakt misbruik van onkunde van mensen. kijk niet naar de prijs, maar naar de kwaliteit. en dan weet je dat je niet bij thhproducts moet zijn.

mijn advies: doe het niet!