Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 25-09-2012 23:30:51
Computers & Telefonie

Thh products betrouwbaar?

Toch een beetje jammer om een bedrijf waar jij verder geen last van ervaart maar wat in de grond te schrijven.

ten eerste, het is geen iphone clone, het is aan android toestel. het heeft ook niets met samsung te maken en ook niet met de media hype rond apple en samsung.

de handleiding heb ik hier van mijn toestel en deze is volledig maar gaat niet in op het gebruik van android. of er android handleidingen bij toestellen geleverd worden weet ik niet, maar die heb ik in elk geval niet nodig. internet staat er barstensvol mee.

de handleiding gaat in op het gebruik van het toestel maar legt bijvoorbeeld niet uit hoe je een telefoonnummer opslaat, dat is android. het is geen nokia met een nokia os. het is een android toestel. even wennen voor sommigen misschien maar het is zo gemaakt dat je al doende leert. leuker dan een handleiding zitten lezen toch, dat doe ik pas als ik er niet uit kom en in dit geval dus het internet raadplegen. ik ben in twee weken van smartphone n00b naar kenner gegaan en help nu andere mensen. hoe je facebook installeert staat er ook niet bij nee bijvoorbeeld.

het toestel wordt inderdaad niet weergegeven in de lijst van bekende telefoons, maar ik heb de handmatige instellingen van het internet overgenomen dat was het invullen van een apn in mijn geval data.dataxs.mobi en de rest behoeft niet ingevuld te worden. alsof je een proxy instelt in je internet explorer.

had je je provider gebeld voor zeg 50 cent per minuut, had het paar euro gekost maar had je het ook werkend gekregen.

voor de rest wordt er een chipset toegepast welke ook in 'merk' telefoons zitten de mt6516 in dit geval. die is toegelaten in europa en het is te vergelijken met een chipset van realtek in je wireless router van sitecom.

overigens als je toch over straling en toelating gaat beginnen, denk eens aan apple welke over samsung klaagt, dit voor de amerikaanse markt, daar hebben wij niets met te maken maar apple iphone's bevatten samsung onderdelen.

dus dat gaat ook al niet op wat je nu schrijft.

het toestel kan inderdaad niet door thh products gerepareerd worden want daar valt weinig aan te repareren nog, maar mijn toestel was stuk en wat denk je, ik krijg een nieuwe van thh.

of thh die vergoed krijgt van haar leverancier weet ik niet, het kan zijn dat het teruggestuurd moet worden naar china maar gebruikelijker is dat thh een betere prijs krijgt dan jij of ik, niet alleen op aantallen maar ook met een percentage uitval, in dat geval gooit thh het defecte toestel weg en bekostigt zelf het vervangende exemplaar.

dat is internationale handel maar jij ziet het verschil tussen namaak en imitatie al niet en wat europa is en amerika of hoe het zit met het ce keurmerk en chipsets en toelaatbare normering en hoe ver china met veel dingen is ( maar niet met alles)

thh products levert garantie volgens de nederlandse wet.

thh products maakt geen gebruik van onkunde bij mensen, zoals jij over apple spreekt, maakt apple eerder gebruik van jou onkunde.

de prijs prestatie verhouding van deze toestellen noem ik goed, de prijs is fors lager, de prestaties zijn ook niet la iphone 5, maar dan moet je die kopen of een dure samsung waar patentgezeur over is ontstaan geldend voor de amerikaanse markt. nogmaals, deze smartphone welke ik heb is geen patentbreker. niet alles wat china maakt is gejat en samsung is koreaans.

als ik niet naar de prijs keek, dan ben ik dief van mijn eigen portemonnee.

ik vind je reactie volledig overbodig en afbreuk doend aan een eerlijke onderneming.