Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Redacteur
Redacteur - 26-09-2012 17:46:04
Computers & Telefonie

Kassa panel op archos 70 met android 2?

De app staat inderdaad nog niet bij google play voor android. dit heeft er mee te maken dat er een aantal bugs zijn waardoor hij in eerste instantie niet door google play werd geaccepteerd. die zijn we er nu aan het uithalen. we hopen dat hij deze week alsnog naar google play gaat.

de app is wel echt voor de nieuwe android versies gemaakt, dus versie 4.0 en hoger. versie 3.1 en 3.2 is mogelijk, maar daar werkt het niet optimaal op. er is destijds voor gekozen om de app voor de nieuwere versies van android te maken in verband met de technische mogelijkheden. het kan dus gebeuren dat de app niet werkt bij de goedkopere tablets die nog werken met android 2.2, 2.3 etc.

dit geldt overigens ook voor mensen met een oudere android-versie die via de browser mee willen doen.

voor vragen over het kassa panel/tweede scherm zijn we ook per mail bereikbaar: kassa-online@vara.nl

met vriendelijke groet,

uw redactie