Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

va
vaag - 26-09-2012 19:06:26
Computers & Telefonie

Ziggo heeft live tv voor pc en android teblet geblokkeerd

Goedendag mensen ik heb geen ziggo maar ik heb wel windows en op aps af te spelen gebruik ik bluestacks misschien werkt de ziggo ap hierin ook wel.
just try it zal ik zeggen!

~ je bent product van de maatschappij, van jongs af aan wordt je geleefd denk voor je eigen mensen je bent tenslotte ook alleen geboren en niet om achter het alfa mannetje in een kudde te rennen.
met andere woorden doorbreek deze nieuwe wereld orde en laat alle grote corporaties stikken!
ik poep op apple, microsoft, samsung, etc, etc, etc.

voorbeeldje he wie kijkt er allemaal tv en betaalt er voor, juist iedereen... weet je wel hoeveel miljoenen een tv zender alleen verdient met de reclame blokken?? f*ck hun en ga naar de free 2 air zenders kijken. (nl 1, 2, 3.) en daarnaast zijn er meer dan genoeg online radiostations // ik verveel mij nooit met mijn internet abonnementje.
als iedereen dit zou doen zou er geen commerciele tv zijn...