Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

bonnetje
bonnetje - 27-09-2012 22:13:55
Vrije tijd & Tuin

Puzzel4u

Hallo gingerkitten,
ik was gelukkig goed verzekerd, een rechtsbijstandsverzekering,die heb ik ingeschakeld en die hebben het opstaande bedrag betaald, en daarmee was ik er dus helemaal vanaf.
maar ik heb wel een opnamevan ze, waaruit ten eerste blijkt dat het telefoongesprekal vanaf dat je opneemt, opgenomen wordt, waar je dus géén toestemming voor hebt gegeven. maar ook blijkt uit dat gesprek, dat je nergens aan vast kan zitten, daar het persoon die namens hun naar jouw beld, je verteld dat je altijd op kan zeggen, zodat je er niet aan vast zit. als je wilt zal ik het bandje nogmaals afluisteren en dan precies voor je opschrijven wat ze zeggen en ook hebben ze op de website een link staan maar iets, waarin staat, waar jij aan moet voldoen en ook juist niet en ook hieruit blijkt dat ze jounertgens toe kunnen dwingen.
je kan met dit trouwens ook altijd naar buro rechtshulp gaan in jouw woonplaats of dichtsbijzijnde plaats, die kunnen jouw altijd helpen,zonder dat het je iets kost of hooguit een super klein bedrag. ik hoor wel van jeof je meer uitleg wilt, in ieder geval wens ik je heel veel succes met het gevecht tegen deze verschrikkelijke lui en sterkte, want het zijn volhouders hoor, maar laat hun nooit merken hoe jij er aan toe bent, want dan hebben ze je echt in de tang.vecht terug, maar zorg dat je sterk staat, vandaar dat buro van rechtshulp.
groetjes, bonnetje