Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 28-09-2012 20:57:09
Voeding & Gezondheid

Nieuw-waarde betalen voor oude scootmobiel

"zoek het eerst eens uit", zeker van die gemeente waar je als je niet met precies de juiste vraag bij precies het juiste loketje komt wordt weggestuurd (zoek het eerst maar zelf uit)

nou denk ik niet dat die scootmobiel zomaar uit de lucht kwam vallen, er waren blijkbaar middelen om die ter beschikking te stellen, (belasting) geld, van ons allemaal (of waar krigen overheden anders het geld dat ze mogen verdelen vandaan?)

ik heb gezocht met zoektermen wvg en awbz, ben er achter gekomen dat awbz bedoeld was voor dingen die niet in de verzekering zitten die mensen onmogelijk zelf kunnen betalen, lijkt me een soort "overige" verzekering, ben niet tegengekomen dat het een lening is.
zoiets als mensen getroffen door bv overstroming die een vergoeding van de schade kunnen krijgen, die worden na 10 jaar of zo ook niet ineens verzocht het maar terug te betalen.
wvg bestaat niet meer, dat helpt niet om er nog informatie over te vinden.
heb getwijfeld tussen een vraag of een discussie starten, vond het geen vraag of er een vergoeding moest zijn. was nieuwsgierig naar meningen over de redelijkheid van zo'n hoge ineens en of er meer met iets dergelijks te maken hebben.

ik ben vóór een vergoeding, vraag me alleen af; is zo'n hoge vergoeding redelijk, na zoveel tijd.