Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ph
phmmm - 29-09-2012 17:08:17
Geldzaken & Recht

Kosten niet vantevoren bekend gemaakt

Wij - "sprintplan-gedupeerden" - hebben op 21 september 2012 van karansingh en partners een dreigbrief ontvangen omdat het inmiddels failliete beursklacht meende ons extra kosten in rekening te kunnen brengen.
de gebruikte tekst in de brief van karansingh en partners: "wij verzoeken, en voor zover nodig sommeren wij, u het totaalbedrag...." is zeer intimiderend.
wij hebben echter een e-mailbericht van 10 februari 2009 van beursklacht waarin - ondermeer - expliciet het volgende staat: "voor u en uw echtgenote wordt het één gezamenlijke procedure omdat u op het zelfde adres woonachtig bent. u betaald voor de gehele procedure 440 euro indien u lid bent van payback 400 euro."
voor de gehele procedure!!
beursklacht heeft vervolgens enkele malen geprobeerd het nu door karansingh etc geclaimde bedrag te innen. het destijds inschakelen van payback en de stichting spirit om beursklacht te wijzen op de eerdere afspraken / overeenkomsten en de wanprestaties van beursklacht, heeft niets veranderd.
zaterdag de 22e september heb ik karansingh en partners een niets aan duidelijkheid overlatend e-mail bericht gestuurd. vanzelfsprekend heb ik het vorenbedoelde e-mailbricht van beursklacht bijgevoegd. en ik heb karansingh en partners verzocht mij uiterlijk 28 september een reactie te sturen.
ik had kennelijk ook moeten sommeren, want een reactie is tot nu toe uitgebleven!
waar ligt de macht?? bij een publiciteitscampagne door de sprintplan-gedupeerden???