Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 03-10-2012 16:05:39
Geldzaken & Recht

Boete voor balletjespistool

@winterman:
mijn zoon had zijn vrienden van de scoutingclub uitgenodigd. jongens en meiden die het leuk vonden om op elkaar te "schieten" in zijn tuin. paintballen schijnt overigens heel populair te zijn onder volwassenen en met name mannen wist je dat. rennen door een ruimte en je laten beschieten door verfbommetjes. hoe kinderachtig is dat.....

@zoekster & stacey:
het gaat hier om de zoon des huizes met zijn vrienden van de scoutingclub dus niet om vreemde mannen die zomaar in een tuin rondrennen. het was een warme zomeravond, er was muziek, gelach en vertier. overduidelijk een feestje. er was absoluut geen sprake van buurtje pesten. de tuin lag de volgende dag bezaaid met groene balletjes (en lege blikjes bier, lege zakken chips e.d.). de scouting vrienden hebben, terwijl mijn zoon nog in de cel zat, alles keurig opgeruimd. overige buren hebben dit beaamd. zij hadden al meteen een vermoeden dat de buurman gebeld had. persoonlijk had ik eerst de boel gecheckt en niet meteen de politie gebeld.

@allen:
ik heb overigens ook alle ouders van het vriendenclubje op de hoogte gebracht. het vriendenclubje en de ouders hebben aangeboden mee te betalen aan de boete. mo zover is het nog niet. ik heb inmiddels een bezwaarschrift ingediend.