Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 04-10-2012 11:22:14
Geldzaken & Recht

Boete voor balletjespistool

Ik dacht dat een oranje dopje in het uiteinde van een speelgoedpistool meestal voldoende was om een wapen niet echt te laten lijken. die zijn meestal ook wel toegestaan. ik denk dat het hier valt of staat met of de balletjespistolen te veel op echte wapens leken.

zelf ben ik ooit aanwezig geweest bij een incident op een science fiction conventie in engeland. in engeland zijn airsoft wapens vaak toegestaan op afgesloten terreinen en dergelijk. deze airsoft wapens zijn niet van echt te onderscheiden en schieten ook kleine balletjes.

echter er was een groep die niet helemaal helder nadacht en een hamburger ging halen terwijl ze die airsoft wapens nog om hadden hangen. en tja als je dan vlakbij heathrow (lees op 500 meter afstand) zit zil men daar best heftig op reageren, we hadden nog net niet de volledige marrechaussee over de vloer. terecht overigens in mijn optiek. levensgevaarlijk die wapens want ik heb ze van heel dichtbij gezien en ze zien er verdomd echt uit.