Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 04-10-2012 17:15:38
Geldzaken & Recht

Boete voor balletjespistool

Tdehond schreef op donderdag 4 okt 2012, 14:18:
als ik zou denken dat een buurjongen met zijn vrienden met een echt pistool in de tuin aan het spelen is, dan zou ik niet naar buiten gaan om het risico te lopen om geraakt te worden door een kogel.

dan bel ik veilig binnen de politie.

als deze dan vast stelt dat het een balletjes pistool betreft, dan is een valium gesprekje met de angstige buur voldoende, naast een vermanend gesprekje met de tiener dat dit gedrag de buren verontrust en beter niet meer kan plaats vinden.


nergens staat dat die buurman naar buiten is gegaan en buiten gebeld heeft. ook valt nergens te lezen of hij angstig was of niet. bij dit soort overtredingen vinden geen vermanende gesprekjes plaats. het gat er totaal niet om dat dit gedrag de buren verontrust. er loopt een gek met een vuurwapen te zwaaien. dat het nep is blijkt pas achteraf, maar dan heeft er al een volle politieinzet plaatsgevonden. agenten die dus denken dat het om een echt wapen gaat en vol van de adrenaline staan. dan wil jij een vermanend gesprekje?

wat er wel heel duidelijk staat is waarom hij een nacht vast gezeten heeft. welk gedeelte daarvan begrijp je niet?