Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 07-10-2012 16:24:12
Computers & Telefonie

Inloggen lukt niet

Hcroij

hier dan het definitieve antwoord, ben terug uit polen: het was inderdaad zoals ik in mijn laatste bijdrage heb verwoord. ik had vlak voor installatie mijn wachtwoord van de desbetreffende website veranderd. op de linux desktop werd deze wijziging doorgevoerd en bleef actief, geen probleem dus. op de vista laptop is die wijziging om mij onbekende reden wel geaccepteerd tijdens de eerste keer dat ik die website bezocht, doch niet opgeslagen (ondanks dat ik op de website had aangeklikt dat ie het wachtwoord moest onthouden; en ondanks dat firefox dat ook separaat ook nog eens vroeg en zou doen; dubbelop dus). de website liet slechts 8 stippen zien, en zowel het eerdere als het nieuwere wachtwoord hadden 8 karakters. op de laptop bleef vreemd genoeg wel het oudere wachtwoord bewaard en opgeslagen (geen idee hoe dat kan); en om het nog moeilijker te maken: als je een fout wachtwoord invoert vertelt ie dat niet: altijd als er iets met het inloggen fout gaat laat ie gewoon de inlogpagina zien, hij zegt dus niet 'wachtwoord verkeerd'. had ie dat wel gedaan dan had ik het natuurlijk meteen ontdekt....
dan nog 2 slotopmerkingen:
- " het programma laat een behoorlijke footprint na in de registry en als je wat getelebankierd hebt dan ook nog in usersettings etc. "

verdwijnt dit na het compleet verwijderen ?

- heel erg bedankt voor je hulp, suport, suggesties, op- en aanmerkingen !!!! wordt zeer gewaardeerd door mij !!

prettig weekinde !