Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

rots92
rots92 - 09-10-2012 02:03:28
Voeding & Gezondheid

Groot prijsverschil tussen jumbo en albert heijn.

[quote=festinger schreef op dinsdag 9 okt 2012, 01:50]lach een beetje dat je zelf een antwoord verzint van ah afkomstig. ah deelt geen strategische info dus je valt door de mand wat mij betreft. succes verder

met alle respect, dit is mijn eerste vraag en ik heb geen antwoord verzonnen, mag ik u vragen waarom u dat denkt.

@

geachte heer ?

hartelijk dank voor uw bericht van 5-10-2012.

albert heijn wil de dagelijkse boodschappen zo voordelig mogelijk houden. we voeren daarom zo min mogelijk prijsstijgingen door. als we ons toch genoodzaakt zien om de prijs van een product te verhogen (bijvoorbeeld als gevolg van stijgende grondstofprijzen), dan volgen we de markt. ons referentiekader bestaat uit landelijke spelers. we willen hierin een concurrerende positie innemen. ook dit speelt mee in het bepalen van de eindprijs voor onze klanten.

over prijswijzigingen van individuele artikelen kunnen wij geen specifieke informatie verstrekken. u kunt ervan overtuigd zijn dat wij er naar blijven streven artikelen van een goede kwaliteit tegen een zo scherp mogelijke prijs aan te bieden.

met vriendelijke groet,

rob hoogendoorn
albert heijn klantenservice