Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 10-10-2012 11:09:04
Computers & Telefonie

Aanvraag internetaansluiting (via internet) annuleren

Ik vond deze moeilijk.
maar ik denk dat ik er uit ben en dat dearagain gelijk heeft. dit topic ben ik gestart n.a.v. het topic "annuleren bestelling" van 5 okt j.l.

zaak tele 2 (bn0733) 14-06-2010

10 april 2007 aanvraag internet.
omstreeks 5 mei 2007 modem ontvangen en 8 mei 2007 was de geplande levertijd van toegang tot het netwerk.
15 mei 2007 ( 7 dagen later dan gepland) tele 2 activeert het internet. de dienstverlening ( het leveren van signalen via het modem aan de abonnee) is begonnen.

als ik het goed begrijp begon voor de klant toen de 7 werkdagen bedenktijd, zegt de rechter.
omdat in werkelijkheid pas 15 mei de toegang tot het netwerk door tele 2 is verleend.( bn0733/5.4)

dus heeft dearagain gelijk toen hij 5 okt.jl en nu schrijft:

dearagain schreef op dinsdag 9 okt 2012, 19:39: bij diensten* gaat de bedenktijd (vaak) in direkt nadat je op de akkoordknop hebt gedrukt of direkt nadat je telefonisch dan wel digitaal accoord bent gegaan.

(*) jurisprudentie: de bedenktijd bij een overeenkomst op afstand van televisie-, internet- en telefoniediensten gaat pas in nadat de aanbieder de benodigde apparatuur heeft geleverd én toegang heeft verleend op het netwerk.


dearagain heeft gelijk, maar tuinsma krijgt niet zijn zin want:

winterman schreef op dinsdag 9 okt 2012, 13:22: hij kan niet testen. op het moment dat hij gebruik maakt van die dienst accepteert hij de dienst. daarmee geeft hij aan dat hij zich niet meer hoeft te bedenken.

iedereen akkoord?