Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sk
skylight - 10-10-2012 20:53:07
Computers & Telefonie

Ziggo heeft live tv voor pc en android teblet geblokkeerd

@pj.de.bruin... lijkt me logisch dat je internet én tv moet hebben van ziggo om die te bekijken. anders gaat nog de halve wereld met deze app tv kijken zonder te betalen.

ennaar allemaal:
de een heeft apple, de andere android, de andere windows 7 de volgende windows 8. als ziggo nu direct bij het uitkomen van een nieuwe soort een app klaar moet hebben wordt het abonement hiervoor niet meer te betalen en dan is het ook niet goed.

ik wil ook een hele hoop, maar het eisen van een product waar niets meer betaald wordt gaat er bij mij ook niet in. als er iemand een laptop koopt en die zegt "ik moet er een tas bij krijgen" dan ga ik ook niet akkoord. die tas kost geld. en krijgt ie m bij de concurrent er wel bij dan gaat ie daar ook de rest maar halen.

wees eens tevreden of zoek een andere leverancier als je niet krijgt wat je wilt