Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

stacey
stacey - 12-10-2012 11:13:07
Voeding & Gezondheid

Babyvoeding bevat fluoride en maltodextrines

[quote=ellen88 schreef op vrijdag 12 okt 2012, 10:56]

als mensen kunstvoeding met fluoride en maltodextrine willen gebruiken voor hun kinderen, is eigen keuze. als zij het gevoel hebben dat dat het beste is voor hun kind. mijn keuze is om dit niet te doen.


dat is een mooi streven, let al ie groot is dan ook ff op de pannenkoekenmix ,chips en snoepjes ea en op de aspartaam in oa limonades (in van alles eigenlijk)...
je wilt niet weten wat er allemaal in voeding zit tegenwoordig, dan kun je niets meer eten want er is vrijwel geen ontkomen aan helaas.

[quote=ellen88 schreef op vrijdag 12 okt 2012, 10:56] --fluoride. dit is gif. in een tube kindertandpasta zit genoeg fluoride

weet je overigens dat je ook dood kunt gaan als je een teveel (feitelijk onschadelijk) water in korte tijd naar binnen giet ?

maar dit is meer iets voor een discussie en je zit nu in de vraag en antwoord rubriek.......

-