Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

el
ellen88 - 12-10-2012 13:27:41
Voeding & Gezondheid

Babyvoeding bevat fluoride en maltodextrines

Ik kan het wel vinden met je antwoord stacey. wat je zelf nog een beetje kunt beïnvloeden is mooi meegenomen.

en traporgel: voor doktertje spelen ben je nooit te oud. en dan bedoel ik er mee zorgen voor mijn(!) eigen gezondheid en dat ik niet te veel gebruik maak van mijn ziektenkostenverzekering. anders moet u als belastingbetaler ook voor mijn zorgkosten meebetalen. in het kader van de crisis, bezuiningen etc wel zo fijn dat we zoveel verantwoordelijkheid nemen voor onze eigen gezondheid.
liever dat dan wanneer ik ziek wordt door verkeerde eet- /leefgewoontes die ik zelf mogelijk in de hand had kunnen hebben. ik zou het vervelend vinden er dan achter te moeten komen dat ik struisvogeltje heb gespeeld in plaats van doktertje. dat ik tot de conclusie moet komen dat ik met mijn kop (bewust dan wel onbewust) in het zand heb gezeten.

en zelfs al leef ik zo verantwoord mogelijk dan nog kan ik natuurlijk dood gaan aan van alles en nog wat. ik heb niet de illusie dat ik alles kan voorkomen. ik zou alleen geruster dood gaan met de gedachte dat ik voor mezelf met de informatie die er op dat moment was / is weloverwogen keuzes heb gemaakt. ik pretendeer geen heilige te zijn, ik drink ook af en toe alcohol en eet wel eens een snoepje.