Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 18-10-2012 21:11:09
Huishouden & Energie

Installatiekosten als gevolg van schade

Gezien de reacties ben ik bang dat ik het probleem niet juist heb geformuleerd. ik heb de kachel besteld, die is bezorgd en daarna een mij bekende installateur gevraagd hem aan te sluiten. de schade moet dus al aanwezig zijn geweest toen de kachel is bezorgd. verder heeft de installateur hem alleen maar aangesloten. hem valt sowieso niets te verwijten want hij heeft gewoon zijn werk gedaan. daarvoor heb ik hem betaald.
nu krijg ik dus een andere kachel vanwege de schade. en nou moet ik opnieuw die installateur vragen hem aan te sluiten. en mijn vraag is dus of die leverancier van die haard die installatie niet moet betalen omdat die in feite de oorzaak van het probleem is.