Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 18-10-2012 22:04:50
Geldzaken & Recht

Contributie sportclub

Tanja23, ik zie je zaak heel somber in. je hebt geen enkel bewijs dat je hebt opgezegd. dat je al lang niet bent komen opdagen, zegt helemaal niets. wat die stilzwijgende verlenging betreft, dat zegt alleen maar dat je na je jaarcontract per maand mag opzeggen, maar je hebt niet opgezegd (niet dat je bewijzen kunt althans). je zou nu meteen moeten opzeggen. ik neem ook aan dat je geen automatische incasso had lopen voordat je hebt opgezegd. dat zou nog een laatste aanknopingspunt zijn. en anders zit je in de problemen.

je kunt het op een rechtszaak laten aankomen, die zou de sportclub dan tegen je beginnen, omdat je de rekening niet betaalt. en dan maar hopen dat de rechter je gelooft, maar dat is een hele riskante gok. zij staan sterker. en waarschijnlijk krijg je eerst nog een incassobureau aan je broek, nog meer kosten.

wat je misschien nog kunt doen is een compromisvoorstel doen. dus met de sportclub in contact treden, jouw kant van het verhaal vertellen en dan kijken of er een betere deal voor je uit te slepen is..