Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 20-10-2012 17:12:39
Winkels & Webshops

Verplichte pin-kassa

Festinger schreef op zaterdag 20 okt 2012, 02:42: je hebt een terechte vraag die heel wezenlijk is. want hoelang is een wettig betaalmiddel nog wettig?blijkbaar is dit naar believen van de ondernemer in kwestie. die bepaald,wellicht terecht, hoe je moet betalen. echter je sluit een complete generatie af van eigen keuze en vrijheid.

onder het mom van overvalbeperking of snelheid of juistheid van de betaling zijn loze argumenten.
juist niet worden overvallen gepleegd bij de ah voor cash. en bij een storing-pin krijg je echt geen boodschappen mee tenzij je alsnog contant afrekent.en tot slot is de juistheid van de prijs afhankelijk van een mens en die maakt nooit fouten.

en ja je hebt een keuze als consument. maar deze is zeer beperkt, want als iedere supermarkt de trend volgt kun je nergens meer voedsel kopen. en de overvallers zijn op het draadje actief met nog veel meer schade.
u schrijft nu dat er helemaal niet meer contant betalingen gaan plaats vinden, dat zal nooit gebeuren, zo gauw iets uitvalt van , zodat er niemand meer iets kan kopen kan dit gewoon niet. contante betalingen zijn en blijven altijd. nu doen een hoop mensen via pinnen hun boodschappen verstandig maar dit wordt nooit verplicht!!!!