Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

merlijn2005
merlijn2005 - 22-10-2012 15:25:46
Elektronica & TV

Ondertiteling voor slechthorende

Ziggo levert bij een aantal zenders geen ondertiteling via pagina 888. dan werkt de afstandsbediening van de cisco dus niet. wij zijn hier al meer als een jaar over bezig met ziggo. ze beloven steeds dat de problemen binnenkort in orde zijn, dan zijn we weer de enige die klagen etc, maar er gebeurt gewoon niets.
laatste oplossing die wij kregen was naar tv kijken via pag 904 - dan zou de ondertiteling via pag 888 het wel doen. nee dus ! toen werd er gezegd dat het aan rtl 4 lag en de andere zenders die het signaal niet mee zouden zenden. die hebben mij een mail retour gestuurd waarin ze mij verzekeren dat zij het signaal wel meesturen maar dat het echt bij ziggo en met name bij de cisco ligt!
wij hebben wel de volle prijs betaalt voor de cisco, € 199.- en ik voel mij knap belazert. ze hopen gewoon dat je ergens anders een apparaat koopt van een ander merk dan is ziggo van de problemen af.
het zou prettig zijn als kassa hier eens aandacht aan zou schenken!