Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jo
johannes1 - 22-10-2012 19:50:01
Elektronica & TV

Ondertiteling voor slechthorende

Al jàren waren we gewend om bepaalde uitzendingen op te nemen op de band, dit tot ziggo van analoog naar digitaal overstapte en het dus einde oefening was. 0m tóch nog te kunnen opnemen waren we verplicht om van ziggo dat aparaat van € 199,- af te nemen, dat maar een beperkte capaciteit heeft [met banden ging dit verhaal niet op, telkens 'n andere band als ie vol was of je van thema wisselde] .als grenslandbewoners kijken we vaak naar de duitse tv, die meer programma's naar onze smaak brengt; ook daar dat probleem van de ondertiteling; we hebben dat als zeer hardhorenden echt nodig om de zaak te kunnen volgen. maar ziggo geeft niet thuis met het doorgeven van de ondertiteling, ofschoon ze ons dat wèl beloofd heeft !! ja, er is betaald en ze hebben een véél te grote macht .
graag ondersteun ik dan ook de vraag van bovenstaande inzendere die vraagt of vara-kassa in dit voor zeer velen bestaande probleem kan duiken; alle hulp en steun zal ons welkom zijn.
miede 013 en carla83 : merci voor de tip . carla : wat is de ab-toets? ahjpriem: heb die senheisser, maar neem dan wèl die met fm,en geen infra-rood,want dan mag er tussen jou en de tv niets staan ! met een attest van de kno-arts betaalde de zorgverzekering het toestel voor 100%. hoort jouw partner ook slechts, zelfde recept;koop dan toestel met 2-baterijen en waar 2 beugels op werken[app met draaiknop functioneerde bij mij niet best omdat ik er gehoortoestellen bij moest gebruiken, die aan vervanging toe zijn [pas na 5 jr weer echt].