Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

valerius-2
valerius-2 - 22-10-2012 23:56:22
Huishouden & Energie

Waarom zo'n bezwaar tegen slimme meyters

[quote=freya schreef op maandag 22 okt 2012, 22:36]@valerius-2:

dan misschien toch nog een kleine tip:

als je iets post, klik dan niet meteen op 'verzend', maar klik eerst op 'preview'. je krijgt dan eerst een weergave te zien zoals het er uiteindelijk op het forum uit komt te zien. als er foutjes in zitten kun je die nog aanpassen en wanneer alles naar wens is klik je op 'verzend'.

freya



ja dat moet ik zeker vast uit gaan voeren ,als ik achteraf kijk maak ik behoorlijk wat type fouten, komt door mijn slechte ogen dan zie ik dat niet gelijk, de letters zijn te klein voor mijn gezichts vermogen.ikzal daar aan moeten gaan wennen. bedankt voor de tip moet er wel aan wennen om het te doen. maar dan moet ik eerst eens leren dat het gewoon moet. sinds de nieuwe site is dat alleen maar toegenomen