Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

re
revrok01 - 23-10-2012 20:09:17
Vakantie & Reizen

Huisje center parcs

Zoekster@
zoals ik al in mijn klacht heb gemeld had het tweede huisje vervolgens geen warm water.
wat ik heel vervelend vindt aan het hele verhaal is dat toen ik eenmaal de reviews ging lezen ik er achter kwam dat deze klachten op het park al enkele jaren spelen.
en men toch gewoon deze huisje blijft verhuren.
ook is al sinds vorigjaar bekend dat de wildwaterbaan in hetzwembad niet werkt en toch staat daar niets van op de site.
en als je dan denkt lekker een midweekje vanwege je 25 jarig huwelijk van je kinderen en kleinkinderen te genieten valt dat zwaar op je dak.
ik ben nu alleen maar bezig geweest met in en uitpakken verhuizen enz.
en dan komt er bij dat we allemaal een week vrij hebben moeten nemen ik mijn honden naar een pension heb moeten brengen dan de reis ernaar toe van 3 uur.
al deze voorbereidingen vindt ik helemaal niet erg als je daar aankomt zou je dus volledig van je vakantie moeten kunnen genieten en dan tref je zo'n huisje en werkte in het zwembad ook niet alles naar behoren.
dus ben alleen maar druk geweest met regelen enz.
kan er gewoon niet over uit dat diet mogelijk is in een park dat de naam cp draagt ik vindt het een voorschut voor de andere cp parken.