Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

freya
freya - 23-10-2012 20:35:53
Computers & Telefonie

Apps definitief verwijderen van de ipad 2

Hallo bvandenhazel,

met 'definitief verwijderen van de ipad' bedoel je neem ik aan, dat je het icoontje van de app even vasthoudt zodat deze gaat wiebelen en dat je daarna op het kruisje klikt? de app is dan definitief verwijderd.

als je itunes gebruikt en je wil voorkomen dat de app opnieuw geïnstalleerd wordt, moet je in itunes instellen dat deze niet meer gesynchroniseerd moet worden met je ipad. hiervoor sluit je de ipad aan op je computer en start je itunes. klik links in de lijst op je ipad en dan rechts op het tabblad 'apps'. als het goed is zie je daar een lijst met al je apps.
vóór elke app staat een vakje met (of zonder) vinkje. als de app op je ipad moet komen staat er een vinkje en als je een bepaalde app niet meer op je ipad wil hebben, dan haal je dat vinkje weg. daarna nog even rechtsonder op 'synchroniseren' klikken en klaar is klara. de app zou nu niet meer op je ipad mogen verschijnen. (tenzij je de app weer vanuit de appstore installeert natuurlijk)

m.vr.gr. freya