Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

czar
czar - 24-10-2012 16:45:50
Huishouden & Energie

Kitwerk

[quote=irma1961 schreef op woensdag 24 okt 2012, 15:55]juist blijkt uit alle goed bedoelde adviezen, zoals hierboven geschreven, dat juist het kitwerk in de badkamer niet simpel is.


zo kun je iemand die een vraag over hypotheken heeft ook afschepen met het antwoord: ga naar een hypotheekadviseur. dat is geen helpend antwoord, maar meer een mening.
u huurt liever een vakman in, een ander vraagt hoe hij het zelf moet doen. dan is het de suggestie om maar een vakman in te huren niet erg hulpvaardig. dat had de vragensteller zelf ook wel bedacht, dat hij een vakman kon inhuren.

ik zeg: eerste grondig ontvetten en dan goed losse delen verwijderen (borstelen).
de gamma levert overigens dezelfde kwaliteit kit als de professionals gebruiken. professionals betalen er wellicht een stuk minder voor.

op de vraag: wat doe ik fout bij het kitten is het antwoord ga maar naar een professional totaal overbodig.