Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ei
eigenlijs - 24-10-2012 21:08:22
Geldzaken & Recht

Ongewenst telefoontje

[quote=zoekster schreef op woensdag 24 okt 2012, 17:03]als je geen toestemming hebt gegeven om te bellen dan mag het niet. maar ik vraag me dan wel meteen af waarom je je telefoonnummer hebt ingevuld. het verbaast me sowieso hoe makkelijk mensen hun naam en telefoonnummer op het internet neerzetten, alleen om een of andere prijs in de wacht te slepen.
ik hoop maar voor je dat je nergens op bent in gegaan, want anders wordt het nog een klus om van die lui af te komen.


beste zoekster en anderen,

het betrof een prijsvraag van een prijsvraagburo en daarin waren verschillende rubrieken van firma's fabrikanten met vragen. die kreeg je pas in beeld als je je naw-gegevens en telefoonnummer in het algemene gedeelte had ingevuld, voor het toezenden van de evt. gewonnen prijs.
bij de verschillende rubrieken heb ik geen telefoonnummer opgegeven en ook niet aangevinkt dat men mij mocht bellen. ook verraderlijk was dat de gegevens halverwege verzonden werden toen ik een pagina terug wilde gaan. misschien stonden er wel 'kleine lettertjes' aan het einde, maar dat heb ik dus niet te zien gekregen.