Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

chris74
chris74 - 25-10-2012 07:56:37
Geldzaken & Recht

Ongewenst telefoontje

Als je een enquette invult en er wordt eerst om naw gegevens en telefoonnummer gevraagd. waar altijd een sterretje voor staat dat die vakjes verplicht zijn. staat er onderaan altijd een algemene voorwaarde die je altijd moet lezen voordat je aan zo'n enquette begint. daar staat namelijk in de bedrijven die daarbij zijn aangesloten en die mogen je dan bellen ongeacht het bel-me-niet register. want je hebt namelijk zelf toestemming gegeven dat deze bedrijven je mogen bellen door de algemene voorwaarde te accepteren.
als je dat niet hebt gedaan dan kan je ook niet verder met de enquette.
en als je bij een aantal antwoorden neer hebt gezet dat je interesse hebt. dan wordt je gebeld door dat bedrijf waar die vraag van afkomstig is. dus voortaan maar gewoon niet geinteresseerd invullen dan wordt je niet gebeld ook.