Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

co
corzijlstra - 25-10-2012 13:47:06
Voeding & Gezondheid

Griekse crisis en rosakidruiven

[quote=marscholl schreef op vrijdag 28 okt 2011, 13:10]buiten de economische aspecten stelt ts al dat deze druiven er niet zo mooi uitzien zodat de grote verkopers (supermarkten, niet de kleine marktkoopman) ze eenvoudigweg niet in het schap willen hebben, puur om het visuele aspect dus. daarbij hebben we ook nog eens te maken met een allesomvattend europa dat zich zelfs met de kromte van de komkommers bemoeit.

persoonlijk raak ik gefrustreerd van de mate van rijpheid van het fruit dat in de supermarkten ligt. laatst had ik perziken die harder waren dan een appel en nog minder smaak hadden terwijl ze toch een heel aanlokkelijke, rijpe kleur hadden. laat ik het fruit een paar dagen liggen dan rijpt het niet maar verrot direct. frustrerend, temeer omdat ik weet dat het wel goed kan; afgelopen zomer was ik in zweden en daar had ik voor een vergelijkbare prijs met hier perfect gerijpte perziken, abrikozen en pruimen, kon je zo van de pit zuigen maar waren na een paar dagen ook nog goed zonder dat het begon te gisten.

ik vind dit een topantwoord. europa bemoeit zich kennelijk te veel met de visuele aspecten van de produkten en te weinig met de belangrijkere kwaliteitsaspecten van deze produkten. wie kan hier meer over vertellen? bedankt voor dit antwoord!