Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sandrie
sandrie - 26-10-2012 18:56:16
Auto & Vervoer

Dal voordeel kaart

@lekkerisdat, gelukkig heb ik een auto ;) maar ik ga regelmatig naar rotterdam omdat mijn zoon daar op school zit, heen en weer met de auto plus parkeerkosten is tegenwoordig ook niet niks....
bovendien kreeg ik van de ns een aanbieding om die daluren voordeel kaart voor 25 euro te kopen inclusief een ov kaart, dus wel een aardige aanbieding vind ik. en het klopt idd dat als je met een ov kaart van cuijk naar nijmegen (en andersom) reist je duurder uit bent dan als je een kaartje via de ns koopt, want dat kan dus wel gewoon via de site van ns..... blijft raar. ik ga maar geen extra product op de kaart zetten, moet overigens nog besluiten of ik hem ga aanschaffen, heb nog tot 29 oktober de tijd.
maar wederom bedankt voor de reacties!