Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

lekkerisdat
lekkerisdat - 29-10-2012 14:42:15
Computers & Telefonie

Fotosite smile haalt ongevraagd foto’s van mijn computer.

[quote=dirkjeanna schreef op zaterdag 27 okt 2012, 12:10]dat lost weliswaar dit probleem niet op, lekkerisdat, want ik wil mijn foto's daar weg hebben, maar misschien is het wel een alternatief voor webshots.
heb je een url hiervan?
met bijvoorbeeld http://tinyurl.com/96bgg6d">one.com (en tig andere bedrijven) houd je het allemaal in eigen beheer, ook zonder echte kennis kun je prima uit de voeten aangezien de mogelijkheid van 'n album maken er inzit (ook verborgen), nadeel het kost centjes (via adsense kun je er ook weer zelf aan verdienen).

ik persoonlijk prefereer dit boven gratis online diensten, aangezien je altijd met voorwaarde te maken hebt, waarin je vaak toestemming geeft tot het gebruik van jouw foto's of iets van de strekking. via je eigen website blijft het jouw eigendom. uiteraard blijft het kopiëren door derden mogelijk (mits je album openbaar hebt natuurlijk) als je dat niet wilt moet je simpelweg niets online zetten :-).