Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

dirkjeanna_1
dirkjeanna_1 - 31-10-2012 12:19:15
Computers & Telefonie

Fotosite smile haalt ongevraagd foto’s van mijn computer.

[quote=kowalski schreef op maandag 29 okt 2012, 17:10]als ik mijn webshots/smile open komt er ook een melding dat foto's na 60 dagen worden verwijderd dit staat onder settings.
ik had geen abbo maar downlowde alleen foto's voor mijn schermbeveiliging (elke dag een gratis op te halen ) helaas is door de nieuwe eigenaren deze functie opgeheven .
ik ga wel over naar flickr daar kan ik ook mooie foto's ophalen.

ik kan die settings nergens vinden, kowalski, kun je me misschien uitleggen hoe ik daar kan komen?

iedereen bedankt voor de tips en het meedenken!

ik ga nu eerst mijn albums van webshots verwijderen, een droeve taak!
en dan eens kijken bij die webshotsafdeling van flickr.

het blijft me benauwen dat het überhaupt mogelijk is dat een site zomaar, alleen als ik me inlog, dus zonder enige andere applicatie, alle foto's van mijn computer kan halen en kan plaatsen. (gelukkig wel beveiligd in dit geval, maar ik moet ook maar vertrouwen dat die beveiliging goed werkt.)
ik had dat nooit voor mogelijk gehouden en zou nog altijd graag willen weten hoe ze dat nou flikken en of alle sites dat kunnen.